IS IT so relieving to know that you’re leaving ?

Пак си гледах билета. Има изключително досадното качество да не си променя часа и датата на потегляне колкото и строго и изневиделица да го изгледам. Добре де, разбрах!На 11ти септември ще летя, то се видя. Онзи симпатичният младеж с брадата(който вече никак не е младеж пък и изобщо не е симпатичен) го дава малко съспенс: готвело се нещо за 6-тата годишнина от атентатите , едно друго. Ако не е някъв тийзър: Пла, разбрахме се за кремирането и как да ми разпределиш нещата между приятелите, нали 😉 (Благой, ти официално си изключен от завещанието ми бай дъ уей: няма да ми звъни за Менсън той!Уууу бе! …:))))

Както и да е: дали американците са дебИли, или просто дебЕли, защо да му се не види в тяхната образователна система да си носиш “пищов” е малко по-опасно занимание за съучениците ти, отколкото би трябвало и вярно ли митичните KMFDM се подвизават в Сиатъл? Всичко това плюс малко културен шок и някви други особени преживявания ме чака мен и който се излъже да позагуби минута-две с този блог.

П.С Нека No spirit не ви заблуждава: не съм тук да ви затормозявам с анализи на тема “бездуховността на американците”, просто …нямам 21 ебаси и наистина за мен няма да има нито спиртни напитки, нито бира, нито нищо! Мамка ми:( отивам да се възползвам от Шуменското в хладилника докато това все още е законно действие от моя страна.

АМИ Наздраве

Advertisements

2 thoughts on “IS IT so relieving to know that you’re leaving ?

  1. 11-ти, а? Oле(ле)! ;D На добър (сиатълски) час, мацка. Искам да поддържаш този блог, за да знаем какво се случва с теб по пътя ти към завладяване на Запада! Чероке!PS Не знам дали аз съм в твоето завещание, но ти си в моето. 🙂 И следващият път ще ти звънна като се виждам с Брайън. 😉

    Like

  2. добре, че е Бла да ми подскаже за твоя блог и аз да се сетя, да те намеря, защотооо ти никога нямаше, да си кажеш, че си ме намерила. 🙂

    support за блога и за пътуването и полетите… for everything,
    you know за (ех)повелите. 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s