RaMonEster Mash

Когато за пръв път слушах песни на Рамоунс преди 7-8 години не съм и предполагала, че легендите от Ню Йорк ще правят въргал в Синдикален дом на транспортните работници в София. Но как ли не изненадва животът:))
В предконцертната еуфория забравих да проверя на картата точния адрес, но след известно лутане просто групичка подгряващи с бира пънкари ми се видя като най-точната карта. Така леко воайорски, леко крийпи ги преследвахме до самия вход. С изненада установих, че музикалната ми непоносимост към Дидо от най-изхаканата бг група Д2, на живо прераства в одобрителен Thumbs up за мъжките му достойнства.Kакто и да е: освен него мернах и вокалиста на ПИФ, както и доста познати (само на мен) лица сред публиката.

Доста Джак и бира се стекоха по гърлата докато почне the real shit, ама чакането си заслужаваше. След като по-голямата част от Рамоунс масово изпомря само Марки издрапа вчера до синдикалния дом и с характерния хъс блъскаше по злите барабани. Майкъл Грейвс от Мисфитс (me groupie: още една стисната звездна длан!!!) показа какво е тoва истинки вокалист, след като ония пикльо от под(а)гряващите Blank Generation осъмни всички дали пънкът вярно не е “умрел” (изобщо много Blank си беше тоя Generation).

Много, много яко изкарване и фантастична емоция (особено на The KKK took my baby away) + пукната костичка на крака за мен и разкървавен нос за музикалния ми съмишленик.
 Обявявам вечерта за успешно завършила!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s