Български мюзикъл за Ню Йорк: неочаквано добра комбинация

Филип Голд (в главната роля Виктор Ибришимов) е (залязваща) звезда: красив и привидно успешен млад мъж, който се бори със собствените си страхове и несигурност и търси между безбройните кандидатки за леглото му такава, която да е достойна и за сърцето. Дали тези колебания и несигурност ще помогнат на завистливия му съперник Тео най-накрая да го измести? Кой и кога ще каже “Достатъчно” и ще избере момента на Щастието?
Забележителното тук е, че това е изцяло нов и изцяло български модерен мюзикъл с авторска музика (от Емелина Горчева) и текст (Йоана Мирчева) и екип от млади певци и актьори, към който още на ниво композиция вече има проявен международен интерес. С модерните си аранжименти и наистина запомнящи се мелодии на ключовите песни, стискам всички възможни палци да обере овациите не само на родна сцена, но и в чужбина.
Тази вълнуваща лична история предстои да бъде представена на сцена през април 2014, а вчера в Музикалната академия имахме удоволствието да видим изиграни някои ключови сцени и музикални изпълнения, което само засили нетърпението до официалната премиера. Ако искате да подкрепите един страхотен български проект на много млади и талантливи творци (към които ще се присъединят и попълярни изпълнители като Печенката, Бобо, Дидо от Д2): оглеждайте се за плакатите през наближаващата пролет и елате да чуете кога Филип и/ли Тео ще кажат: “Достатъчно!”. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s