Spread your love like a fever

Снимки: Inni4ka©

Spread your love like a fever
And don’t you ever come down…

Тези думи продължаваха да кънтят в ушите ми тази сутрин, когато със забързана крачка попивахме аудио-визуалните спомени от вечерта по пътя обратно към солунската гара. Еднодневното пътуване до Гърция, за да видя една от най-любимите си групи и почти безсънното нощно пътуване обратно си струваха всеки изиминат километър, зареждайки с попътен вятър, морски полъх и среднощни емоции алтернативното отбелязване на рождения ми ден.

Black Rebel Motorcycle club са страхотна калифорнийска банда, смесваща смело рок (под)жанрове в мелодично-психеделичен коктейл от енергични рифове и запомнящи се вокали. Когато видях, че имат концерт точно на рождения ми ден, ми бяха нужни само 2 минути, за да напиша със светлинна скорост данните си за плащане онлайн и да се сдобия с билети…за Атина. Чак като утихна еуфорията се замислих колко значително по-трудно ще е стигането дотам, отколкото почти съседния Солун, в който беше обявен втори концерт само ден по-късно.

За моя приятна изненада едно Facebook съобщение и мейл до тамошната Ticketarena бяха напълно достатъчни да сменя билета за друга дата, град и клуб. Мога само да похваля гръцките организатори за проявеното разбиране и гъвкавост- с изключение на двата часа закъснение от обявения за начало час(!), което може би е просто местна концертна особеност, всичко беше невероятно. Като добавим към това и чуването с безброй близки хора и милите им жестове на самия празник, плюс пътуването с любимия човек само ден по-късно и музикалното-състезателното ни добиране до Солун – новата година-страница от живота обещава все по-хубави моменти и сбъднати мечти.

Spread your love like a fever

And don’t you ever come down…

P.S Плюс чудесна находка по пътя към концертната зала

Advertisements

2 thoughts on “Spread your love like a fever

 1. Честит рожден ден!!! (макар и със закъснение)Пожелавам ти годината ти занапред да става все по-хубава с още приятни преживявания с любимите ти хора :))Надявам се, че ще ти остане време и да отразиш всяко едно свое приключение и в блога,за да може и ние да се радваме заедно с теб ;))

  П.С. Сигурна съм, че BRMC са жестоки на живо. Дано скоро дойдат и при нас

  Like

 2. Благодаря много за пожеланията :))

  BRMC бяха супер, страшно зареждащи с енергия. Music pleasure ftw. Дано скоро наистина успеем да ги видим и у нас!

  Според мен ще сме мега яка публика, на концерта в Солун най-активни бяха българите, които бяха отишли за събитието :))

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s